Zo kan je leven er ook uit zien...

Suzanne

“Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd. Myra heeft mij veel handvaten aangegeven hoe ik in een aantal situaties anders tegen iets aan kan kijken en ergens op een andere manier op kan reageren. In de toekomst zal ik zeker hier mijn voordeel mee hebben en op een liefdevollere manier met situaties omgaan.”

Anoniem

"Ik zou het zeker aanraden om de training te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf, maar ook hoe je dit positief kunt veranderen. In plaats van in boosheid te blijven, haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan. Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jou tot nieuwe inzichten te brengen."

C.

"Als je denkt dat je je ex nodig hebt om je compleet te voelen opent Myra je de ogen. Focus op jezelf! Al die negatieve gedachtes en ruzies kosten je alleen maar heel veel energie."